«Επαναφορά» Στέιβλι για τις μετοχές της Νιούκαστλ...

Αν και είχε εξαφανιστεί τελείως από το προσκήνιο της Νιούκαστλ εδώ και αρκετό καιρό, η Αμάντα Στέιβλι επανέρχεται στην υπόθεση διεκδίκησης των μετοχών του συλλόγου και δηλώνει ότι παρά την κόντρα που είχε παρατηρηθεί με τον Μάικ Άσλεϊ, δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα μαζί του για να μιλήσουν ξανά για την ομάδα...  



«Επαναφορά» Στέιβλι για τις μετοχές της Νιούκαστλ...

Αν και οι τελευταίες συζητήσεις που είχε με το μεγάλο αφεντικό της Νιούκαστλ είχαν καταλήξει στη συμφωνία, ξαφνικά τα πάντα χάλασαν και ο Άσλεϊ έκανε λόγο για... τεράστιο χάσιμο χρόνου, στις καταλυτικές συζητήσεις με τη Στέιβλι.

Πλέον, η οικονομολόγος και επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας PCP Capital Partners, επανέρχεται στο ρεπορτάζ της ομάδας και θέλει να δείξει ότι το ενδιαφέρον της για την εξαγορά των μετοχών διατηρείται.

«Παραμένουμε ένθερμοι υποστηρικτές της Νιούκαστλ και θαυμάζουμε την ομάδα. Παραμένει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για εμάς, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί, όμως κοιτάζουμε παράλληλα και άλλες ομάδες...» ανέφερε η Στέιβλι στην εφημερίδα «National» του Άμπου Ντάμπι.

Κώστας Ζάλιαρης