Έπιασε τετράδα και περιμένει η Γιουνάιτεντ...

Άνετο πέρασμα από το «Κρέιβεν Κότατζ» κατέγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με σκορ 3-0 της Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Δύο γκολ ο Πολ Πογκμπά (14’, 65’ πεν.) και ένα ο Άντονι Μαρσιάλ (23’) για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι βρίσκονται πλέον στην 4η θέση και περιμένουν...



Έπιασε τετράδα και περιμένει η Γιουνάιτεντ...

Τι περιμένουν; Ήττα της Τσέλσι στο «Έτιχαντ» την Κυριακή (10/2) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι «μπλε» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 50 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη συγκομιδή του συγκροτήματος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (51 β.).

Στο μεταξύ ο Νορβηγός παραμένει αήττητος έπειτα από 11 ματς (10 νίκες-1 ισοπαλία) ενώ η Γιουνάιτεντ καταγράφει με το σημερινό αποτέλεσμα 6 σερί εκτός έδρας νίκες για πρώτη φορά μετά το Μάιο του 2009!

Στην 19η θέση με 17 βαθμούς παραμένει η Φούλαμ, η οποία αγνοεί τη νίκη απέναντι στους «red devils» για 11ο συνεχόμενο ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Το ματς

Οι «κότατζερς» δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις δύο μεγάλες φάσεις που δημιούργησαν στα πρώτα 3 λεπτά της συνάντησης και εν τέλει το πλήρωσαν... Στο 54οδευτερόλεπτο ο Βιέτο δεν βρήκε τέρμα ύστερα από έξοχη σέντρα του Σίρλε ενώ λίγο αργότερα ο Γερμανός (σουτ-άουτ) μαζί με τον Μίτροβιτς (κεφαλιά) δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε διπλή προσπάθεια.

Στο 14ο λεπτό ήρθε η σειρά της Γιουνάιτεντ να επιτεθεί και οι παίκτες του Σόλσκιερ παρουσιάστηκαν πολύ πιο αποτελεσματικοί! Ο Πολ Πογκμπά «έγραψε» το 1-0 από πλάγια θέση με αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Σέρχιο Ρίκο ενώ ο Μαρσιάλ στο 23’ σημείωσε το δεύτερο τέρμα με έξοχο πλασέ, αφού προηγουμένως «όργωσε» το γήπεδο προσπερνώντας όποιον βρέθηκε στο διάβα του... Στο 40’ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ ο Τζόουνς με μακρινό αριστερό σουτ αλλά ο Ρίκο βρέθηκε σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν αρχάριοι αμυντικά και οι παίκτες της Γιουνάιτεντ το εκμεταλλεύτηκαν με ένα τρίτο γκολ στο 65ο λεπτό. Ο Λε Μαρσάντ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μάτα, ο Πολ Τίρνι καταλόγισε πέναλτι και ο Πογκμπά σημείωσε από τα έντεκα μέτρα το 11ο φετινό του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 74ο λεπτό ο νεοεισελθών Αλέξις Σάντσεζ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 αφού το κοντινό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο σώμα του Ρίκο! H μοναδική αξιόλογη φάση της Φούλαμ ήρθε στο 77’ με τον Ράιαν Μπάμπελ να χάνει απίστευτη ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι!

Οι συνθέσεις

Φούλαμ: Ρίκο, Λε Μαρσάντ, Ριμ, Οντόι, Μπράιαν (81’ Σεσενιόν), Σερί, Τσέιμπερς, Βιέτο, Σίρλε (53’ Κρίστι), Μπάμπελ (77’ Κέρνι), Μίτροβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο, Νταλότ, Μάτιτς, Ερέρα (85’ Μπαϊγί), Πογκμπά (74’ ΜακΤόμινεϊ), Μάτα, Μαρσιάλ (70’ Σάντσεζ), Λουκάκου

Σκόρερς

Πογκμπά, 14’, 65’ (p.), Μαρσιάλ 23’

Διαιτητής

Πολ Τίρνι

Γιάννης Τζιουμακλής