Το στόρι του Κοσιελνί νικάει την πιο... καταθλιπτική Δευτέρα του έτους (pic)

Η λεγόμενη και ως... Blue Monday, αυτή η μέρα που χαρακτηρίστηκε η πιο καταθλιπτική του χρόνου, την 21η Ιανουαρίου του 2019, γίνεται αμέσως πιο εύκολη με την αναφορά της Άρσεναλ στην ολική επαναφορά του Κοσιελνί.  



Το στόρι του Κοσιελνί νικάει την πιο... καταθλιπτική Δευτέρα του έτους (pic)

Οι υποστηρικτές της θεωρίας για την πιο... μελαγχολική Δευτέρα του χρόνου, ισχυρίζονται πως είναι η μέρα κατά την οποία οι άνθρωποι κατακλύζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά από μελαγχολικά συναισθήματα, ενώ, από... επιστημονικής πλευράς, η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου είναι η μέρα που συνδυάζει άσχημο καιρό και χρέη από τις γιορτές του Δεκέμβρη.

Ο Λοράν Κοσιελνί, μάλλον δεν ... χαμπαριάζει απ' όλα αυτά.

Άλλωστε, του πήρε 225 μέρες για να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Άρσεναλ, έχασε και το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί, όμως το come-back του έφτασε στην κορύφωσή του με το γκολ στο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Έμιρεϊτς».

Μάλιστα, έχει πλέον πετύχει γκολ σε καθεμιά από τις 9 αγωνιστικές περιόδους που βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, και τα 13 τέρματα που έχει σημειώσει σε εντός έδρας ματς, έχουν συνεισφέρει σε νίκες για την Άρσεναλ.

Κι όλα αυτά, έπειτα από 7 μήνες αποθεραπειών, σκληρής μάχης με την ψυχολογία του και τις μέρες που αισθανόταν ότι ήταν ατελείωτες δίχως να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, μέχρι την... αναγέννησή του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης