Οι περισσότερες αποκρούσεις από τη μαγική βραδιά του «Έμιρεϊτς» (vids)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ματς πρώτης κατηγορίας πραγματοποιεί 11 επεμβάσεις δίχως να δεχθεί γκολ, επίδοση που είναι η καλύτερη μετά από εκείνη τη μαγική βραδιά του Δεκέμβρη του 2017 στο «Έμιρεϊτς» με το 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ.  



Οι περισσότερες αποκρούσεις από τη μαγική βραδιά του «Έμιρεϊτς» (vids)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ο άνθρωπος που κράτησε το «μηδέν» και χάρισε τεράστια νίκη στην ομάδα του – που σκόραρε με τον Ράσφορντ στο πρώτο ημίχρονο – στο «Γουέμπλεϊ» για την 22η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Οι 11 αποκρούσεις που πραγματοποίησε σε κάθε προσπάθεια των παικτών της Τότεναμ για γκολ, το απόγευμα της Κυριακής, ήταν οι περισσότερες σε ένα παιχνίδι πρώτης κατηγορίας δίχως να δει την εστία του να παραβιάζεται.

Ωστόσο, είναι και οι περισσότερες φορές που έχει σταματήσει τη μπάλα όταν εκείνη έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα του, έπειτα από την 2α Δεκεμβρίου του 2017, όταν τότε είχε κατεβάσει ρολά απέναντι στην Άρσεναλ και η Γιουνάιτεντ είχε φύγει από το «Έμιρεϊτς» με το υπέρ της 3-1.

Όπως έγινε το βράδυ της Κυριακής κόντρα στο σύνολο του Ποτσετίνο, έτσι και πριν από έναν χρόνο και κάτι, στο γήπεδο της Άρσεναλ, οι ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ τότε, απορούσαν με τις ευκαιρίες που έχαναν στον καταιγισμό προς την εστία των «κόκκινων διαβόλων».

Θυμηθείτε εκείνο το ματς:

Κώστας Ζάλιαρης