Άρσεναλ – Μαν.Γιουνάιτεντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Έμιρεϊτς» στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Εύκολη κλήρωση για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, την Κρίσταλ Πάλας καλείται ν' αντιμετωπίσει η Τότεναμ, με τον νικητή του ζευγαριού Σριούσμπερι/Στόουκ θα παίξει η Γουλβς που απέκλεισε τη Λίβερπουλ!



Άρσεναλ – Μαν.Γιουνάιτεντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου!

Στο φινάλε της κλήρωσης προέκυψε το σπουδαίο ζευγάρι για τον 4ο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, αφού η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ημερομηνίες 25 – 28 Ιανουαρίου, όταν και θα διεξαχθεί η φάση των «32» του θεσμού.

Η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι, θα παίξει με τον νικητή της κόντρας Σέφιλντ Γουένσντεϊ/Λούτον, η Μάντσεστερ Σίτι μετά το 7-0 επί της Ρόδεραμ κληρώθηκε με τη Μπέρνλι, ενώ, η Τότεναμ θα βρεθεί στο Selhurst Park για ματς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Η Νιούπορτ που έκανε τεράστιο «μπαμ» αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Λέστερ θα κοντραριστεί με τη Μίντλεσμπρο της Τσάμπιονσιπ, η Τζίλιγχαμ που απέκλεισε την Κάρντιφ θα παίξει στο Liberty Stadium με τη Σουόνσι, η Γουλβς που απέκλεισε τη Λίβερπουλ θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σριούσμπερι/Στόουκ, ενώ, η Όλνταμ που επιβλήθηκε της Φούλαμ, θα βρεθεί στην έδρα της Ντονκάστερ. Μετά την επιτυχία απέναντι στη Χάντερσφιλντ, η Μπρίστολ Σίτι θα παίξει με τη Μπόλτον.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του 4ου γύρου:

Σουόνσι – Τζίλιγχαμ

Γουίμπλεντον – Γουέστ Χαμ

Σριούσμπερ/Στόουκ – Γουλβς

Μίλγουλ – Έβερτον

Μπράιτον – Γουέστ Μπρομ

Μπρίστολ Σίτι – Μπόλτον

Άκρινγκτον – Ντέρμπι Κάουντι/Σαουθάμπτον

Ντονκάστερ – Όλνταμ

Τσέλσι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ/Λούτον

Νιούκαστλ/Μπλάκμπερν – Γουότφορντ

Μίντλεσμπρο – Νιούπορτ

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι

Μπαρνέτ – Μπρέντφορντ

Πόρτσμουθ – ΚΠΡ

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ

Κώστας Ζάλιαρης