Σε απολογία Κλοπ, Άρσεναλ και Τότεναμ

Σε απολογία κάλεσε τους Γιούργκεν Κλοπ, Άρσεναλ και Τότεναμ η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που ίσως επιβάλλει τιμωρίες στον πρώτο για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο μετά το μοναδικό τέρμα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και στις άλλες δύο για την συμπεριφορά των παικτών τους στο λονδρέζικο ντέρμπι.



Σε απολογία Κλοπ, Άρσεναλ και Τότεναμ

Όσον αφορά τον Γερμανό τεχνικό, μπούκαρε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τον Άλισον το νικητήριο τέρμα του Ντιβόκ Οριγκί κόντρα στην Έβερτον, με τον ίδιο να δηλώνει μετά το ματς πως η κίνησή του δεν ήταν ωραία, καθώς επίσης πως ζήτησε συγγνώμη από τον Μάρκο Σίλβα -κάτι που από την πλευρά του αρνήθηκε ο Πορτογάλος, αν και είπε πως λογικά θα είχε κάνει το ίδιο.

Ακούγεται πως ο «Κλόπο» δεν έχει κανένα πρόβλημα και κανέναν λόγο να αρνηθεί τις κατηγορίες, οι οποίες είτε θα του αποφέρουν πρόστιμο είτε και αγωνιστική τιμωρία, με πιθανότερο σενάριο το πρώτο και μία σχετική επίπληξη για το μέλλον.

Παράλληλα επιστολή από την FA έφτασε και στα γραφεία των Άρσεναλ και Τότεναμ, οι οποίες θα πρέπει να απολογηθούν για την συμπεριφορά των παικτών τους μετά το γκολ και τον πανηγυρισμό του Έρικ Ντάιερ τα οποία πυροδότησαν την ένταση.