«Πιάστηκε ντοπέ ο Ράμος σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ»!

Σάλο έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο η πληροφορία ότι ο Σέρχιο Ράμος είχε πιαστεί ντοπέ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε διεξαχθεί στο Κάρντιφ το 2017, αλλά η υπόθεση… θάφτηκε!  



«Πιάστηκε ντοπέ ο Ράμος σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ»!

Συγκεκριμένα το «Football Leaks»… ξαναχτύπησε και υποστήριξε ότι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε στα τεστ μετά τον νικηφόρο τελικό επί της Γιουβέντους (4-1), αφού στον οργανισμό του βρέθηκε η ουσία dexamethasone!

Πρόκειται για μια αντιφλεγμονώδης ουσία η οποία απαγορεύεται από τη WADA. Μάλιστα, ο γιατρός της Ρεάλ φέρεται να δικαιολόγησε το συμβάν στο γεγονός ότι ο Ισπανός έπαιρνε αυτή την ουσία επειδή αντιμετώπιζε χρόνιες παθήσεις στο αριστερό γόνατο και τον αριστερό ώμο! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δέχθηκε ότι είναι μια αγωγή που δεν έχει διαφορές και άφησε την υπόθεση στο αρχείο. 

Kαι όχι μόνο αυτό! Βάσει πάντα του «Football Leaks» ο Ράμος απέτυχε να περάσει τα τεστ και στο ματς με τη Μάλαγα στις 15/4/2018!  Το αρμόδιο όργανο είχε δώσει εντολή κανείς παίκτης να μην κάνει μπάνιο, επειδή υπήρχε φόβος να αλλοιωθούν τα δείγματα, όμως κάτι τέτοιο δεν… εισακούστηκε από τον Ράμος! Το αποτέλεσμα; Και αυτή η περίπτωση μπήκε στο αρχείο!