Η ενίσχυση έπιασε τόπο!

Οι εισηγήσεις του Σβεν Γκόραν Έρικσον στη διοίκηση της Λέστερ για την ενίσχυση του ρόστερ, το φετινό καλοκαίρι, δεν ήταν τυχαίες! Οι «αλεπούδες» ξεκίνησαν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το νέο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, επικρατώντας της Κόβεντρι με σκορ 1-0 και γκολ ενός εκ των 10 νέων παικτών!



Η ενίσχυση έπιασε τόπο!

Ο Λι Πελτιέρ που αποκτήθηκε από τη Λέστερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν αυτός που στο 52ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, με τη νίκη όμως να έρχεται αρκετά δύσκολα.

Οι «αλεπούδες» είδαν τον Ντάριους Βασέλ να αποβάλλεται πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης, αλλά η τάξη αποκαταστάθηκε με την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο ρέφερι στον Καρλ Μπέικερ πριν την ανάπαυλα, αφήνοντας τις δύο ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Στο 52’, ο Πελτιέρ έλυσε το γόρδιο δεσμό, η Λέστερ προσπάθησε και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους και στο σφύριγμα της λήξης να πανηγυρίσει το «τρίποντο» στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ.