Λάμπαρντ: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Χαρούμενος για το ότι η ομάδα του πάλεψε όσο μπορούσε, έστω και αν έχασε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι, εμφανίστηκε με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο Φρανκ Λάμπαρντ, που αποκάλυψε πως δέχθηκε και τα εύσημα σε μεγάλο βαθμό και από την πλευρά των «μπλε».



Λάμπαρντ: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν για τον ¶γγλο πρώην χαφ ιδιαίτερα σημαντικό μα και συγκινησιακό, αφού αποθεώθηκε από τον κόσμο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», και παρά το ότι η Τσέλσι του στέρησε την χαρά της νίκης (3-2), ο ίδιος παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του κόντρα σε ένα μεγάλο όνομα:

 «Μιλώντας με τους παίκτες της Τσέλσι και με μερικούς ανθρώπους από το τεχνικό τιμ μετά το ματς, όλοι έλεγαν καλά λόγια για το πόσο καλοί ήμασταν. Θεωρώ πως αξίζαμε την ισοπαλία αλλά δεν είμαι στεναχωρημένος.

Συμβάλλαμε ώστε να γίνει ένα ανταγωνιστικό ματς απόψε, αυτή η ομάδα της Τσέλσι είναι φανταστική και εμείς δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους παίκτες της Ντέρμπι Κάουντι», το σχόλιο του με τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης.

Xρήστος Γραβιάς