Θα τους τρομάξει όλους η Σίτι αν περάσει και από Τότεναμ!

Είναι τρομακτικό μια ομάδα που παίρνει τον τίτλο με 100 πόντους να δείχνει πανέτοιμη να το ξανακάνει και το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στην Τότεναμ, είναι ικανό να στείλει πολλά μηνύματα για τη φετινή κούρσα της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  



Θα τους τρομάξει όλους η Σίτι αν περάσει και από Τότεναμ!

Η αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο, την προσεχή Δευτέρα, είναι τέτοια που μπορεί να δείξει σε όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές της κορυφής του πρωταθλήματος, πόσο δύσκολο θα είναι να εκθρονίσουν την αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Με τους «πολίτες» να έχουν φύγει αλώβητοι από το Άνφιλντ και να έχουν περάσει νικηφόρα και από το Έμιρεϊτς στο ξεκίνημα της σεζόν, σ' ένα ματς που θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό αν γινόταν τώρα με αυτό το σερί που τρέχει η ομάδα του Έμερι, η Σίτι θα καταστήσει ξεκάθαρο πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την περσινή, άνετη πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου.

Αν ο πήχης παραμείνει ψηλά στο κορυφαίο πρωτάθλημα και κριθεί αυτό με περισσότερους από 90 πόντους, σε περίπτωση που οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ καταφέρουν να πάρουν όλους τους βαθμούς από το «Γουέμπλεϊ», τότε αυτομάτως όλοι όσοι ορέγονται την κορυφή θα καταλάβουν πως βγαίνουν εκτός παιχνιδιού!

Αν υπάρχει κάποια ομάδα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ικανή ν' ακολουθήσει τον ρυθμό της Σίτι και να επιχειρήσει να την κοντράρει, αυτή είναι η Λίβερπουλ, η οποία μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των 86-90 βαθμών, ειδικά αν συνεχίσει με την ίδια σταθερότητα στην άμυνα και «ξεμπουκώσει» και η επίθεσή της, όπως συνέβη στην αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα στο Άνφιλντ.

Για την ομάδα του Πεπ, η εικόνα που έδειξε τόσο το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Μπέρνλι με τα γκολ και τις πολλές ευκαιρίες, όσο και μεσοβδόμαδα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ όπου πέτυχε τρία τέρματα και δεν σταμάτησε να φτιάχνει φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, υπενθυμίζει πως είναι πραγματικά τρομακτικό για ένα κλαμπ να παρουσιάζεται ικανό να επαναλάβει θρίαμβο κοντά στους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα...