Eλπίδες για Ντε Μπρόινε να προλάβει Μπέρνλι

Κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, για τον οποίο υπάρχουν πιθανότητες να πάρει, έστω και ως αλλαγή, χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Μπέρνλι το Σάββατο (20/10).



Eλπίδες για Ντε Μπρόινε να προλάβει Μπέρνλι

Παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται εκτός γηπέδων μέχρι και για διάστημα τεσσάρων μηνών, μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ (2-0, 12/8), ο Βέλγος άσος φαίνεται να αναρρώνει γρηγορότερα απ΄ότι υπολογιζόταν, για να προσφέρει σύντομα τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Πλέον έχει μπει κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων, και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ματς με αντίπαλο την Μπέρνλι θα ξεκαθαριστεί πλήρως μέσα στις επόμενες 48 ώρες και ύστερα.

Ο ίδιος πάντως, όπως παρουσιάζεται από τον βρετανικό Τύπο, πιέζει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον αφήσει να αγωνιστεί μέχρι και ως βασικός κόντρα στους «κλάρετς», με τον Καταλανό τεχνικό ωστόσο να μην θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε, καθώς η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο και σίγουρα θα χρειαστεί τον 27χρονο να βοηθήσει όταν και θα είναι απολύτως καλά…

Xρήστος Γραβιάς