Και με καταιγίδα, η Λιντς δεν σταμάει πουθενά!

Με τη βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς, η Λιντς συνέχισε την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας 3-0 της Πρέστον. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε ματς για την Άστον Βίλα, παραμένει στον πάτο μαζί δίχως νίκη η Ίπσουϊτς.  



Και με καταιγίδα, η Λιντς δεν σταμάει πουθενά!

Τα «παγώνια» του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν βλέπουν stop. Και να έχει... πινακίδα μπροστά τους, αδιαφορούν.

Είναι αποφασισμένοι όλοι στη Λιντς να κάνουν ξεχωριστή τη φετινή αγωνιστική περίοδο και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουν να πορεύονται.

Το βράδυ της Τρίτης ήρθε ακόμα μια νίκη για το αήττητο σύνολο του «El Loco» με το τελικό 3-0 επί της Πρέστον υπό καταρρακτώδη βροχή στο «Έλαντ Ρόουντ».

Με τους Έιμπραχαμ και Μπολάσι να σκοράρουν για πρώτη φορά με τη φανέλα της Άστον Βίλα για φέτος, οι «χωριάτες» επιβλήθηκαν 2-0 της Ρόδεραμ και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από πέντε ματς.

Μαζί με την Πρέστον που ηττήθηκε από τους πρωτοπόρους της Λιντς, η Ίπσουϊτς παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ δίχως νίκη, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Μπρέντφορντ.

Νίκη για τη φορμαρισμένη Γουίγκαν με το 2-1 επί της Χαλ, η Στόουκ πήρε το ματς με τη Σουόνσι χάρη στο 1-0, «τεσσάρα» της Γουέστ Μπρομ απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι και στο «μηδέν» κόλλησαν οι Ντέρμπι και Μπλάκμπερν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Άστον Βίλα – Ρόδεραμ 2-0

Ντέρμπι – Μπλάκμπερν 0-0

Ίπσουϊτς – Μπρέντφορντ 1-1

Λιντς – Πρέστον 3-0

Γουίγκαν – Χαλ 2-1

Στόουκ – Σουόνσι 1-0

Γουέστ Μπρομ – Μπρίστολ Σίτι 4-2

Τετάρτη:

Μίντλεσμπρο – Μπόλτον

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

ΚΠΡ – Μίλγουολ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρμιγχαμ

Ρέντινγκ - Νόριτς

Κώστας Ζάλιαρης