H τελευταία νίκη της Φούλαμ στο «Etihad» (video)

Σχεδόν δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που  Φούλαμ κατάφερε να πάρει τη νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.



H τελευταία νίκη της Φούλαμ στο «Etihad» (video)

Οι «cottagers» δοκιμάζονται στην έδρα των πρωταθλητών Αγγλίας σήμερα (15/9) και το england365 σας θυμίζει το πιο πρόσφατο «διπλό» τους, το οποίο σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2009.

Η Φούλαμ του Ρόι Χότζον βρέθηκε πίσω στο σκορ σε εκείνο το ματς, όμως κατάφερε με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει μια σπουδαία ανατροπή και να πάρει τελικά τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Σίτι του Μαρκ Χιουζ.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κλιντ Ντέμπσεϊ που πέτυχε δύο τέρματα. Το άλλο των φιλοξενούμενων είχε έρθει από τον Ετούχου. Για τους «πολίτες» είχε ανοίξει το σκορ ο Άιρλαντ, ενώ η μεταγραφή-ρεκόρ, ο Ρομπίνιο, είχε μείνει εκτός ενδεκάδας.

Ήταν η αρχή της… νέας εποχής για τη Σίτι, η οποία μέσα σε αυτή τη δεκαετία έχει καταφέρει να μεγαλώσει και να φτάσει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τη Φούλαμ που φέτος επέστρεψε στα «σαλόνια» μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων.

Τα γκολ του Ντέμπσεϊ στο 00:50 του βίντεο: