Ντεμπούτο και γκολ στα 106''! (vid)

Από... όνειρο σε όνειρο μεταφέρεται ο Γκάβιν Γουάιτ στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά και το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας, σε λιγότερο από 2 λεπτά συμμετοχής!  



Ντεμπούτο και γκολ στα 106''! (vid)

Στην ηλικία των 22 ετών, ο διεθνής, πλέον, χαφ/εξτρέμ, βιώνει στο ποδόσφαιρο γεγονότα τα οποία σίγουρα θα έβλεπε στον ύπνο του και θα ξυπνούσε βάζοντας στόχο να τα πετύχει.

Σε αυτό το πολύ πρώιμο στάδιο της καριέρας του, από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και μετά, έχει δει τις θετικές εξελίξεις στη ζωή του να καταφθάνουν με καταιγιστικό ρυθμό, με αποκορύφωμα – προς το παρόν τουλάχιστον – το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, στην πρώτη του παρουσία με τη φανέλα με το εθνόσημο!

Από τα 21 τέρματα που πέτυχε με την Crusaders την περσινή σεζόν, στη μεταγραφή στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, στα τρία γκολ σε έξι αναμετρήσεις με τη νέα του ομάδα και από εκεί στην κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Το βράδυ της Τρίτης, στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Ισραήλ, ο Γουάιτ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό και μόλις 106 δευτερόλεπτα αργότερα, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, βρήκε δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 του αγώνα!

«Η μητέρα μου θα είναι περήφανη, αλλά εκείνη την ώρα ταξίδευε γιατί είναι σε διακοπές και δεν πρόλαβε να δει το ματς, οπότε θα της στείλω τα στιγμιότυπα» είπε ο νεαρός άσος μετά το ονειρεμένο ντεμπούτο του με την Βόρεια Ιρλανδία.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης