Όταν η Μάντσεστερ Σίτι πήγε να αποκτήσει τον Μόντριτς για… ψίχουλα!

Την δυνατότητα να αποκτήσει τον Λόυκα Μόντριτς για μόλις δέκα εκατομμύρια λίρες είχε το 2008 η Μάντσεστερ Σίτι, με τις συγκυρίες ωστόσο και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος τότε της ομάδας να μην επιτρέπουν εντέλει την μετακίνηση του Κροάτη στο «Έτιχαντ»…



Όταν η Μάντσεστερ Σίτι πήγε να αποκτήσει τον Μόντριτς για… ψίχουλα!

Όπως αποκάλυψε στην «Daily Mail» ο πρόεδρος των «μπλε» του Μάντσεστερ, Μπέρναρντ Χάλφορντ, ο Λούκα Μόντριτς θα μπορούσε να είχε ντυθεί δέκα χρόνια πριν στα χρώματα της ομάδας έναντι του ποσού των δέκα εκατομμυρίων λιρών, που με τα σημερινά δεδομένα της ποδοσφαιρικής αγοράς μοιάζουν… ψίχουλα, βάσει των ποσών που κινούνται πλέον:

«Όταν ο Σιναβάτρα ήταν ακόμα εδώ, ο Μόντριτς θα μπορούσε να υπογράψει για μας. Ο Σιναβάτρα ήταν πολύ ενθουσιασμένος, είχε έρθει και μου είχε πει πως θα κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή, έναν απ’ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο!

O Bεντράν (Τσόρλουκα) είχε 'ψήσει' τον Μόντριτς να έρθει σε μας, αλλά τα χρήματα του Σιναβάτρα είχαν παγώσει στην Ταϊλάνδη όταν χρειάστηκε να γίνει η μεταγραφή. Την πρώτη μέρα της σεζόν μου είπε πως έπρεπε να παραιτηθεί, οπότε δεν θα παίρναμε τον Μόντριτς. Θα γινόταν για μόλις 10 εκ. λίρες, και τώρα είναι παίκτης που διεκδικεί τη Χρυσή Μπάλα».

Αποτέλεσμα εικόνας για modric tottenham

Eντέλει τον Κροάτη χαφ απέκτησε το ίδιο καλοκαίρι η Τότεναμ, δίνοντας στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ το ποσό των 19 εκ. λιρών, ενώ από το 2012 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να συγκαταλέγεται μεταξύ άλλων στους κορυφαίους μέσους του κόσμου…

Xρήστος Γραβιάς