Big Ben: Πολλά γκολ στο ΚΠΡ-Γουίγκαν, σκοράρουν Μπρίστολ και Σαούθεντ

Σήμερα διεξάγεται η 5η αγωνιστική των «μικρών» κατηγοριών της Αγγλίας. Οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα, αφού μεσοβδόμαδα είχαμε εμβόλιμη αγωνιστική. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν.



Big Ben: Πολλά γκολ στο ΚΠΡ-Γουίγκαν, σκοράρουν Μπρίστολ και Σαούθεντ

Αρχή θα γίνει από τον αγώνα ΚΠΡ-Γουίγκαν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε κακή κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχουν ήδη 4 ήττες στο Πρωτάθλημα, με τελευταία την τριάρα εντός από τη Μπρίστολ Σίτι, ενώ αμέσως πριν είχε δεχτεί την εφτάρα(7-1) στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Η Γούιγκαν κάνει καλές εμφανίσεις, έχοντας ως κύριο στοιχείο στα παιχνίδια της τα πολλά γκολ. Και τα 4 ματς που έχει δώσει ως τώρα(5 με αυτό του Λιγκ Καπ) ήταν όβερ.Ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει την επιλογή αυτή σε απόδοση 1,70.

Για την ίδια κατηγορία η Νόττιγχαμ υποδέχεται τη Μπέρμιγχαμ. Το σύνολο του Αιτόρ Καράνκα είναι αρκετά συμπαγές και έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητο ως τώρα. Επιθετικά δεν έχει αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα, έχει όμως την απαραίτητη ποιότητα για να αρχίσει να το κάνει.Η Μπέρμιγχαμ έχει κερδίσει μόλις 2 βαθμούς ως τώρα, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην επιθετική λειτουργία, αφού έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ και αυτά σε ένα 90λεπτο.Η νίκη της Νότττιγχαμ προσέρεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο 1,85.

Στη League One διεξάγεται το παιχνίδι Μπρίστολ Ρόβερς-Σαουθεντ. Η γηπεδούχος Μπρίστολ στα 5 φετινά παιχνίδια που έχει δώσει έχει ως αποτέλεσμα το σκορ 2-1, είτε υπέρ της είτε κατά της. Επιπλέον, από την 1η Ιανουαρίου έχει ένα απίστευτο σερί εντός έδρας με 13 συνεχόμενους αγώνες στο γκολ/γκολ. Η Σάουθεντ από τη μεριά της έχει 2 από τα 4 φετινά της παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν, ενώ αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν το μόνο που απέτυχε η ίδια να σκοράρει. Η επιλογή να σκοράρρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στον ΟΠΑΠ στο 1,60.

Συνοπτικά

ΚΠΡ-Γουίγκαν  όβερ2,5    1,70

Νόττιγχαμ-Μπέρμιγχαμ   1    1,85

Μπρίστολ Ρόβερς-Σάουθεντ  γκολ/γκολ     1,60

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας