Κλοπ: «Δεν είχα ιδέα τι να πω στον Κάριους... »

Μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει στην προπονητική του καριέρα, ήταν για τον Γιούργκεν Κλοπ αυτή της προσπάθειας να παρηγορήσει τον Λόρις Κάριους που δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, μετά τα λάθη που έκανε στον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ, τον περασμένο Μάιο...  



Κλοπ: «Δεν είχα ιδέα τι να πω στον Κάριους... »

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ διεκδίκησαν ακόμα ένα τρόπαιο επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική τους ηγεσία, όμως, στο παιχνίδι του Κιέβου, ηττήθηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) με τον Κάριους να πραγματοποιεί μοιραία λάθη αλλά και να έχει υποστεί διάσειση σε χτύπημα που δέχθηκε από τον Σέρχιο Ράμος.

Η κατακραυγή ήταν τεράστια, η ψυχολογία του τερματοφύλακα στα τάρταρα και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς.

Ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ, μιλώντας για εκείνες τις στιγμές, παραδέχθηκε πως: «Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να σωπάσεις. Σε κάποιες άλλες, οφείλεις να βρεις λόγια ενθάρρυνσης και παρηγοριάς, αλλά πραγματικά δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι έπρεπε να πω στον Κάριους... Δεν ήμουν εκνευρισμένος μαζί του, όμως δεν είχα και τα σωστά λόγια για να του πω...».

Κώστας Ζάλιαρης