Θέλει τον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν!

Με... όρεξη κοιτάει προς τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζινεντίν Ζιντάν ενώ ολοκληρώνεται το διάστημα που ο Ζοσέ Μουρίνιο κάθεται σε μια ομάδα, με το κλίμα να έχει ήδη βαρύνει επικίνδυνα για τον ίδιο!



Θέλει τον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν!

Σαν να μην έφταναν τα υπόλοιπα προβλήματα του Πορτογάλου, που δείχνει να μην περνάει και πολύ καλά στους «κόκκινους διαβόλους» -ενώ κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε σε μόλις μία προσθήκη αν και το ρόστερ του φωνάζει πως θέλει περισσότερες (σ.σ ο ίδιος ήθελε να φέρει παίκτες)- έρχεται και το δημοσίευμα της «L’ Equipe» που τον βάζει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Κι αυτό γιατί οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως την δουλειά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... λιγουρεύεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, που έχει μείνει ελεύθερος μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε τρία σερί Champions League. Ο πρώην τεχνικός της «Βασίλισσας» έδειξε πως μπορεί να σταθεί και ως πρώτος προπονητής σε μια ομάδα, με τις απαιτήσεις στην Μαδρίτη (σ.σ ίσως και άλλους λόγους που δεν ήξερε ο κόσμος όταν πήρε την απόφασή του, όπως ενδεχομένως οι πληροφορίες για αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο αργότερα) να τον κάνουν να πει αντίο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να πάρει ένα μικρό break από το επάγγελμα.

Πλέον, όμως, δείχνει να έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για την σεζόν που θα ακολουθήσει, ή ακόμη και από... αυτή, εάν τα πράγματα με τον Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ φτάσουν στα άκρα. Άλλωστε, πως να μην του ανοίγει η όρεξη του Ζιντάν ξέροντας πως τελειώνουν τα τρία χρόνια που συνηθίζει να κάθεται σε έναν πάγκο ο Μουρίνιο.

Γιώργος Σιάφας