Εριστικός Ράμος για Κλοπ

Εριστικός ήταν ξανά με τις δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος, τούτη τη φορά προς το πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας από την μία πως ο Γερμανός δεν μπορεί να κρατηθεί σε τοπ επίπεδο με διάρκεια, αλλά από την άλλη πως τον ψήφισε για κορυφαίο προπονητή.



Εριστικός Ράμος για Κλοπ

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μία από τις αιτίες που η Λίβερπουλ έχασε τον τελικό του Champions League τον περασμένο Μάιο, μιας και ήταν αυτός που έβγαλε νοκ-άουτ τον Μοχάμεντ Σαλάχ με το παρατεταμένο κράτημά του πάνω στο χέρι του Αιγύπτιου (σ.σ στερώντας από την Λίβερπουλ το σημαντικότερο χαρτί της) χρησιμοποιώντας έναν βρώμικο τρόπο παιχνιδιού στον οποίο μας έχει... συνηθίσει ανά την πάροδο των σεζόν.

Κληθείς να απαντήσει στα τότε σχόλια του Κλοπ αλλά και σε πιο πρόσφατα κατά τα οποία χαρακτηρίστηκε βίαιος από τον Γερμανό τεχνικό, ο Ράμος δεν κράτησε τα λόγια του, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

«Έχω πει την άποψή μου για το θέμα. Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω κακό σε κάποιον παίκτη σκοπίμως», είπε λίγους μήνες μετά την εκτός φάσης και χωρίς λόγο αγκωνιά στον Λόρις Κάριους στο ίδιο παιχνίδι, και συνέχισε: «Θα θέλει να βρει λόγους για τους οποίους δεν κέρδισε τον τελικό, αλλά δεν ήταν και ο πρώτος που έχει χάσει στην καριέρα του. Κάποιοι από εμάς τα βγάζουμε πέρα σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Δεν είμαι σίγουρος εάν μπορεί να κάνει το ίδιο. Καλύτερα να ανησυχούσε μόνο για τους δικούς του παίκτες».

Παρά τις δεδομένες αποτυχίες του Κλοπ και το παραπάνω σχόλιο, από την άλλη ο Ισπανός ισχυρίζεται πως: «Όταν ψηφίσαμε για τους καλύτερους προπονητές, τον ψήφισα, οπότε μπορεί να χαλαρώσει».

Γιώργος Σιάφας