Η Λίβερπουλ, ο... Ρόκι και ο Ιβάν Ντράγκο!

Τρομερό τρόπο για να κάνει την παρομοίωση που σκεφτόταν, βρήκε ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν επέλεξε τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τη δυναμική του Ρόκι Μπαλμπόα για να μιλήσει για τις διαφορές της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Σίτι αναφορικά με τη νέα κούρσα για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.  



Η Λίβερπουλ, ο... Ρόκι και ο Ιβάν Ντράγκο!

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», παρά τα εκατομμύρια που διέθεσε το κλαμπ για να του παρέχει τις επιλογές που έκανε από το μεταγραφικό παζάρι, αρνήθηκε να αυξήσει τις πιθανότητες της Λίβερπουλ στο κυνήγι για τον τίτλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προτίμησε να κρατήσει... πιο χαμηλά τη μπάλα και αυτό που του ήρθε στο μυαλό ήταν η διαφορά δυναμικότητας που παρατηρούταν ανάμεσα στον Ρόκι Μπαλμπόα και τον Ιβάν Ντράγκο, στη γνωστή ταινία του Σιλβέστερ Σταλόνε όπου υποδυόταν τον Ιταλό επιβήτορα στα ρινγκ.

«Εμείς είμαστε ακόμα ο... Ρόκι Μπαλμπόα και ηΣίτι είναι ο Ιβάν Ντράγκο. Η Σίτι δεν έχασε κανέναν παίκτη και πήρε και τον Μαχρέζ. Έχει τοπ ποιότητα. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να κάνουμε περισσότερα και να παλέψουμε περισσότερο σε όλα...» είπε ο «kloppo».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης