Κλοπ: «Το Κίεβο ήταν μόνο η αρχή»

Για την ήττα στον περυσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τους στόχους της επόμενης σεζόν μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο «Goal».



Κλοπ: «Το Κίεβο ήταν μόνο η αρχή»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν πριν από λίγο καιρό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) ατενίζοντας ωστόσο με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον των «reds».

«Φέτος θέλω να κερδίσω. Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου! Σιχαίνομαι την ήττα. Κάποιες φορές αναγκάστηκα να συμβιβαστώ μαζί της. Όπως για παράδειγμα μετά τον τελικό του Κιέβου. Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα…»

«Έχω ηττηθεί σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Για την Ντόρτμουντ όμως το 2013 ο τελικός του Γουέμπλεϊ έμοιαζε με ταβάνι. Δύο εβδομάδες πριν από εκείνο το ματς ο Μάριο Γκέτσε είχε υπογράψει στην Μπάγερν, απέναντι στην οποία διεκδικούσαμε το τρόπαιο. Στη Λίβερπουλ κανείς δεν αντιμετωπίζει την περυσινή χρονιάς ως το απόγειο της ομάδας που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή»

«Για να μπορείς να παρουσιαστείς δυνατός τη στιγμή που κρίνονται οι τίτλοι πρέπει να διαθέτεις δυνατό ρόστερ. Διοργανώσεις όπως η Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ κρίνονται από τον συγκεκριμένο παράγοντα. Οι μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε φέτος βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Πλέον δεν θα κυνηγήσουμε τίτλους με 12 ή 13 παίκτες…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός κόουτς.

Ιωάννης Τζιουμακλής