Bolshoi Bets: Δύο ματς εντελώς... κλειστά

Φαίνεται πως η χθεσινή γκρίνια, έκανε τη δουλειά της. Τα χθεσινά ματς είχαν καλύτερο ρυθμό, είχαν ευκαιρίες για γκολ, είχαν κάποιο θέαμα. Η Κροατία μαγνήτισε όλα τα βλέματα με τη σπουδαία εμφάνιση της απέναντι στην Αργεντινή. Απίστευτο δεύτερο ημίχρονο από τους Βαλκάνιους, εξαφάνισαν την απογοητευτική ομάδα του Μέσσι. 



Bolshoi Bets: Δύο ματς εντελώς... κλειστά

Νωρίτερα, οι Αυστραλοί απέδειξαν πως έχουν δυνατότητες και πλάνο, αποσπώντας την ισοπαλία από τη Δανία που είχε ρυθμό και προηγήθηκε. Το Γαλλία- Περού, ξεκίνησε καλά όμως λίγο το γκολ των ¨πετεινών¨ , λίγο η αστοχία/ατυχία των Λατίνων, έφεραν απογοήτευση και εκνευρισμό με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μείνει στο 1-0. Η στήλη έκλεισε με 1/3 επιλογές εχθές και ζητείται άμεση επαναφορά στα προηγούμενα στάνταρ. Πάμε να δούμε το σημερινό πρόγραμμα.

Στο Βόλγκοραντ και την αναμέτρηση Νιγηρία-Ισλανδία(18:00). Οι Αφρικάνοι δεν ήταν καλοί απέναντι στην Κροατία. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο επιθετικό κομμάτι, με τη δημιουργία να είναι προβληματική. Μονάδες έχει, άρα το θέμα ίσως να προέρχεται από την τακτική και τον προπονητή. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως πιστέυουν και οι Νιγηριανοί με τη μουρμούρα προς τον Ρορ να κάνει την εμφανίση της. Η Ισλανδία από την άλλη δείχνει ακριβώς τα αντίθετα στοιχεία. Δυνατή συνοχή, πλάνο στο παιχνίδι της, οργάνωση σε όλες τις γραμμές και όλοι οι παίκτες να παλεύουν για το συνολικό καλό. Οι ελπίδες για πρόκριση πλέον(ύστερα από τη χθεσινή ήττα της Αργεντινής) είναι πολύ μεγάλες. Με νίκη σήμερα πέρασε, με ισοπαλία αρχίζουν τα (πολλά) σενάρια. Το παιχνίδι αναμένεται να πάει σε χαμηλό ρυθμό. Και οι δύο ομάδες έχουν δυνατά κορμιά μεσοαμυντικά, ενώ επιθετικά έχουν συγκεκριμένη στόχευση. Καμιά δεν θέλει να χάσει σήμερα με τίποτα και αυτό θα τους κάνει ακόμα πιο προσεκτικούς. Ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι ¨ψαράδες¨ πάντως, καθώς και καλύτερα στοιχεία έχουν δείξει και η πρόκληση της παρθενικής πρόκρισης είναι τεράστια. Το ειδικό στοίχημα του ΟΠΑΠ να μπει γκολ μετά το 30ο λεπτό έχει απόδοση 1,92 , ταιριάζει στις συνθήκες του αγώνα και έχει πολύ μεγάλη επαλήθευση στο τουρνουά συνολικά.

Η βραδιά κλείνει στο Καλίνινγκραντ με το παιχνίδι Σερβία-Ελβετία(21:00). Ελάχιστη απειλή ένιωσαν οι Σέρβοι στο πρώτο ματς. Μεσοαμυντικά ήταν απροσπέλαστοι, επιθετικά είχαν κάποιες καλές ενέργειες. Στα στημένα έδειξαν πως είναι δυνατοί τόσο στο ψηλό παιχνίδι, όσο και με απευθείας εκτέλεση(έτσι πέτυχε το γκολ ο Κολάροφ). Άκρως οργανωμένη ομάδα με δύναμη, τρεξίματα και ποιοτικά στοιχεία σε όλες τις γραμμές. Οι Ελβετοί είχαν πολύ καλή παρουσία απέναντι στη Βραζιλία. Ο προπονητής Πέτκοβιτς έδειξε πως έχει πλάνο αντιμετώπισης και δημιουργίας απέναντι σε κάθε επιπέδου αντίπαλο. Συγκροτημένο σύνολο με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Μοιάζει αρκετά με τη Σερβία στο στυλ και τη στόχευση του παιχνιδιού. Υπάρχει έντονο πολιτικό παρασκήνιο για το σημερινό ματς. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει σκληρές μονομαχίες. Το πάθος και η ένταση θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Καμιά από τις δύο δεν θέλει να χάσει. Λογική η αλληλοεξουδετέρωση των δύο αντιπάλων. Η ισοπαλία δείχνει αρκετά πιθανή, όμως εγώ θα την επιλέξω ως αποτέλεσμα ημιχρόνου. Η απόδοση του ΟΠΑΠ είναι στο 1,72.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Συνοπτικά

Νιγηρία-Ισλανδία γκολ μετα το 30΄ 1,92

Σερβία-Ελβετία Χ ημίχρονο 1,72

Νίκος Κεραμύδας