Bolshoi Bets: Τρία φαβορί για νίκες και γκολ σήμερα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων εχθές. Η Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε την αφελή ενέργεια του Κολομβιανού Σάντσες να κάνει χέρι και πέναλτι στο 4΄ λεπτό, καταδικάζοντας ουσιαστικά την ομάδα του και την τελική επιλογή μου.  



Bolshoi Bets: Τρία φαβορί για νίκες και γκολ σήμερα

Με τη χρήση του VAR πλέον, ειλικρινά απορώ τι μπορεί να σκέφτονται ο Σάντσες, ο Ματουιντί και οι λοιποί ποδοσφαιριστές όταν κάνουν τέτοιες ενέργειες. ¨Τίποτα¨ θα πείτε και δυστυχώς έτσι είναι. Απολύτως δίκαια επικράτησαν οι Ασιάτες, πολύ μπερδεμένος έδειξε ο Πέκερμαν με τις επιλογές του, σε δύσκολη θέση η Κολομβία που έχει δυνατότητες όμως να αλλάξει την κατάσταση.

Η Σενεγάλη έκανε πολύ ώριμη εμφάνιση για Αφρικανική ομάδα και προφανώς πολύ καλή. Τα αμυντικά λάθη της Πολωνίας ήταν αναμενόμενα, η μεσοεπιθετική δυσλειτουργία που παρουσίασε όχι. Η Ρωσία άξιζε και αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού στο τουρνουά, σε σχέση με τα φιλικά είναι μια άλλη ομάδα εντελώς. Το απίθανο αυτογκόλ της Αιγύπτου ήταν μαχαιριά στην καρδιά που δεν ξεπεράστηκε ποτέ. Η στήλη έγραψε 2/3 επιτυχίες και πάμε να δούμε το σημερινό πρόγραμμα. Η δεύτερη αγωνιστική έχει ξεκινήσει, τα περιθώρια στενεύουν και οι επιλογές θα είναι βάση κινήτρου και εικόνας από τα πρώτα παιχνίδια

Στάδιο Λουζνίκι στη Μόσχα, Πορτογαλία-Μαρόκο(15:00) ο αγώνας. Ο Κριστιάνο συνεχίζει να γράφει το όνομα του με χρυσά γράμματα στα βιβλία και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έκανε τα πάντα στο (καλύτερο ως τώρα)παιχνίδι με την Ισπανία. Γρήγορες αντεπιθέσεις, προβληματική και βαριά άμυνα, η εικόνα που μένει. Αναμένονται δύο-τρείς αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας από τον Σάντος. Το Μαρόκο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας με το Ιράν. Δεν την άξιζε πάντως, καθώς δημιούργησε περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις και απειλήθηκε ελάχιστα έως καθόλου. Πλέον καλείται να κερδίσει βαθμούς απέναντι στις μεγάλες του ομίλου Πορτογαλία και Ισπανία. Σίγουρη θεωρείται η αλλαγή του επιθετικού Ελ Κααμπί από τον Μπουταίμπ. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένω αφού και οι δύο θέλουν τη νίκη. Οι Πορτογάλοι με τον Κριστιάνο σε τέτοια κατάσταση έχουν σαφές προβάδισμα. Η νίκη τους στο 1,50, το όβερ 2,5 γκολ στο 1,85, ο συνδυασμός των δύο προσφέρεται από τον ΟΠΑΠ στο 2,12.

Στο στάδιο του Ροστόφ η Ουρουγουάη θα παίξει με τη Σαουδική Αραβία(18:00). Λίγα λόγια σε αυτό το παιχνίδι. Οι Σαουδάραβες είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του τουρνουά. Η ¨Σελέστε¨ δυσκολεύτηκε πολύ στο παιχνίδι με την Αίγυπτο αλλά έχει δεδομένα ποιότητα και εμπειρία. Καλή ευκαιρία για τους Λατινοαμερικάνους να πετύχουν γκολ και να ανεβάσουν ψυχολογία. Οι αποδόσεις είναι μικρές και το μόνο που θα κρατήσω είναι να σκοράρει η Ουρουγουάη και στα δύο ημίχρονα. Ο ΟΠΑΠ το κοστολογεί στο 1,65.

Το τελευταίο παιχνίδι γίνεται στο Καζάν και είναι το Ιράν-Ισπανία(21:00). Οι Ασιάτες έκαναν ονειρεμένο ξεκίνημα με τη νίκη απέναντι στο Μαρόκο. Η εικόνα τους δεν ήταν καλή αφού απειλήθηκαν αρκετές φορές ενώ και επιθετικά δεν ήταν δραστήριοι. Οι Ισπανοί έδειξαν τις επιθετικές αρετές τους (Ντιέγκο Κόστα ανίκητος) αλλά και αμυντικά προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι. Το δίδυμο Πικέ-Ράμος φάνηκε αργό για να αντιμετωπίσει Κριστιάνο- Γκεντές και ο Ντε Χέα έκανε μεγάλο λάθος. Ωστόσο σήμερα θα βρει διαφορετικού και κυρίως χαμηλότερου επιπέδου παίκτες. Η ανάγκη για τους τρείς βαθμούς της νίκης είναι πολύ μεγάλη. Κοιτάζοντας τις στοιχηματικές επιλογές του ΟΠΑΠ, βλέπω νίκη της Ισπανίας από το ημίχρονο στο 1,48, νίκη τους με όβερ 2,5 γκολ στο 1,60, νίκη με χάντικαπ ενός γκολ στο 1,57. Από την άλλη, η επιλογή να σκοράρει η Ισπανία και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 1,85 και το να πετύχει τρία γκολ και πάνω στο 2,10. Βρίσκω (απρόσμενη)αξία στις δύο τελευταίες.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Συνοπτικά

Πορτογαλία-Μαρόκο 1&όβερ 2,5 γκολ 2,12

Ουρουγουάη-Σαουδική Αραβία Ουρουγουάη να σκοράρει και στα δύο ημιχρ. 1,65