Τέλος από την Ρεάλ ο Ζιντάν, δεν θα προπονήσει του χρόνου

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο προπονητή να έχει κατακτήσει τα πάντα με τον σύλλογο και να αποχωρεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του. Ωστόσο οι όποιοι ενδιαφερόμενοι, με την Τσέλσι από την Αγγλία να φάνταζε αμέσως ως ένας από τους μνηστήρες, θα μείνουν με την όρεξη μιας και του χρόνου θα κάνει διάλειμμα από τους πάγκους.



Τέλος από την Ρεάλ ο Ζιντάν, δεν θα προπονήσει του χρόνου

Ο Ζιντάν ως προπονητής της Ρεάλ κατέκτησε τρία σερί Champions League, με πιο πρόσφατο φυσικά αυτό του Κιέβου κόντρα στην Λίβερπουλ, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας για να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της «Βασίλισσας» και ως προπονητής μετά από την λαμπερή καριέρα του ως παίκτης.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η «Cadena Ser» είχε μεταδόσει πως ο «Ζιζού» αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Μαδρίτης, κάτι που επιβεβαιώθηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα στην συνέντευξη Τύπου που είχε από κοινού ο πρώην πλέον κόουτς των «μερένχες» και ο πρόεδρός τους, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Φυσικά το μυαλό όλων όσων ασχολούνται με το αγγλικό ποδόσφαιρο πήγε στην Τσέλσι, με τις υπόλοιπες να έχουν προπονητή, ωστόσο τόσο οι «μπλε» όπως και κάθε άλλο ευρωπαϊκό μεγαθήριο θα πρέπει να περιμένει για να προσεγγίσει τον Ζιντάν μιας και στην προαναφερθείσα συνέντευξη Τύπου ενημέρωσε πως τη νέα σεζόν θα είναι απλός παρατηρητής και όχι σε κάποια ομάδα.

Γιώργος Σιάφας