Δεν έχει κοιμηθεί από χθες ο Κάριους

Ίσα – ίσα κάποια λεπτά ύπνου πρέπει να έχει ξεκλέψει από χθες ο Λόρις Κάριους, ο οποίος πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter για πρώτη φορά μετά τα λάθη του που κόστισαν στην Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.



Δεν έχει κοιμηθεί από χθες ο Κάριους

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής των «κόκκινων» στον τελικό του Κιέβου και δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει ακόμη πως η κακή του εμφάνιση στέρησε από την Λίβερπουλ το τρόπαιο της διοργάνωσης, ωστόσο ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και υποσχέθηκε πως όλοι θα βγουν πιο δυνατοί από αυτήν την πικρή εμπειρία.

«Δεν έχω κοιμηθεί και πολύ μέχρι τώρα. Οι στιγμές περνάνε από το μυαλό μου ξανά και ξανά. Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, εσάς τους οπαδούς και όλο το επιτελείο. Ξέρω ότι τα έκανα μαντάρα με τα δύο λάθη μου και πως σας απογοήτευσα.

Όπως είπα θέλω να γυρίσω πίσω τον χρόνο αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Είναι ακόμη χειρότερο για μένα γιατί όπως είπαμε όλοι, είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και και γιατί ήμασταν μέσα στον αγώνα για πολλή ώρα.

Ευχαριστώ τους απίστευτους οπαδούς που ήρθαν στο Κίεβο και με στήριξαν ακόμη και μετά το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι κάτι που το παίρνω ως δεδομένο αλλά για ακόμη μία φορά μου έδειξε το πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο Κάριους.

 

 

 

Γιώργος Σιάφας