Ο Μπέκαμ κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

Αντιμέτωπος με τη μεγάλη αγάπη της ζωής του και την ομάδα η οποία τον ανέθρεψε ποδοσφαιρικά, θα τεθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα τέλη Ιουλίου! Ο Άγγλος αστέρας, θα είναι ένας από τους all-stars του αμερικανικού πρωταθλήματος που θα κοντραριστούν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο φιλικού αγώνα καλοκαιρινής προετοιμασίας!



Ο Μπέκαμ κόντρα στη Γιουνάιτεντ!
Ο 36χρονος μέσος που φορούσε τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» από το 1993 έως το 2003 και δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματά τους για τους «κόκκινους διαβόλους», επιλέχτηκε από τους φιλάθλους του MLS για να συμπεριληφθεί στην επίλεκτη ομάδα που θα δημιουργηθεί και η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μεταβεί στην Αμερική, όπου θα πραγματοποιήσει ορισμένα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στις 27 Ιουλίου στο «Red Bull Arena», θα αγωνιστεί κόντρα στην MLS all-stars! Στην τελευταία, εκτός από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, θα κληθούν και οι Λάντον Ντόνοβαν, Τιερί Ανρί και Ράφα Μάρκες.