Βενγκέρ: «Εντολή να μείνει ο Νασρί»!

Την ανάγκη της παραμονής του Σαμίρ Νασρί στην Άρσεναλ επισήμανε για ακόμη μια φορά ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός τεχνικός τοποθετήθηκε αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και τα σενάρια αποχώρησής του, τονίζοντας πως η δική του εισήγηση και εντολή είναι η επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.



Βενγκέρ: «Εντολή να μείνει ο Νασρί»!
Ο Νασρί έχει βρεθεί στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι μόνο αυτό, αλλά από τη στιγμή που δεν τα βρίσκει με τους «κανονιέρηδες» για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Μπροστά στον κίνδυνο απώλειας τόσο του Νασρί, όσο και του Σεσκ Φάμπρεγας, ο Βενγκέρ τόνισε πως η παραμονή του Γάλλου στο ρόστερ της ομάδας του, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Νασρί. Εγώ θέλω να μείνει και αυτή είναι η εισήγησή μου. Αν καθίσει και σκεφτεί ορισμένα πράγματα, θα αντιληφθεί πως στην Άρσεναλ έχει βελτιωθεί και πως έχει αποκομίσει πολλές εμπειρίες μαζί μας» υποστήριξε ο προπονητής της Άρσεναλ.