Ο Χιούτον στο «τιμόνι» της Μπέρμιγχαμ!

Τη συμφωνία της με τον Κρις Χιούτον ώστε αυτός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ επισημοποίησε η διοίκηση των «μπλε»! Οι διοικούντες τον σύλλογο επέλεξαν τον πρώην προπονητή της Νιούκαστλ αντί του Ρομπέρτο Ντι Μάτεο, έπειτα και από την εισήγηση του προέδρου της ομάδας, Πίτερ Πάνου.



Ο Χιούτον στο «τιμόνι» της Μπέρμιγχαμ!
Όπως ακριβώς αναμενόταν, η Μπέρμιγχαμ θα γνωστοποιούσε εντός της ημέρας τη συμφωνία της με τον Κρις Χιούτον, όπως και έγινε. Αυτός, θα διαδεχθεί τον Άλεξ ΜακΛις στον πάγκο, έπειτα από την αποχώρηση του τελευταίου για χάρη της Άστον Βίλα. Ο πρώην τεχνικός των «καρακαξών» ήταν από τους επικρατέστερους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία των «μπλε» και μάλιστα, οι άνθρωποι της Μπέρμιγχαμ εμφανίζονταν μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα, ανάμεσα στην τελική τους επιλογή και τον Ρομπέρτο Ντι Μάτεο, που είχε απομακρυνθεί από το «τιμόνι» της Γουέστ Μπρομ.
 
Ο Κρις Χιούτον άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στον πρόεδρο των «μπλε», Πίτερ Πάνου, έπειτα από την πρόσφατη συνάντησή τους και η ταύτιση απόψεων που παρατηρήθηκε ήταν το πιο πειστικό επιχείρημα για την πρόσληψη του 52χρονου προπονητή.
 
«Η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κρις Χιούτον στην τεχνική ηγεσία. Επήλθε πλήρης συμφωνία στους όρους του συμβολαίου που υπεγράφη και ο 52χρονος προπονητής θα πιάσει δουλειά άμεσα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλε».