Αρκετοί υποψήφιοι για Κόβεντρι

Έχει μεγάλη ζήτηση ο πάγκος της Κόβεντρι. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ρέι Ράνσον, τόνισε πως μετά την απομάκρυνση του Κρις Κόλεμαν από την τεχνική ηγεσία, έχουν φτάσει στα χέρια του αρκετές αιτήσεις από προπονητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που επιθυμούν στο σύλλογο.



Αρκετοί υποψήφιοι για Κόβεντρι

Εφτά ημέρες μετά την απομάκρυνση του Κόλεμαν από το «Ricoh Arena», ο Ράνσον εξέφρασε την έκπληξή του από τις αιτήσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του και αφορούν τους υποψήφιους προπονητές της Κόβεντρι. Ωστόσο, η πεποίθησή του πως όλοι έχουν «τσεκαριστεί» ως κάτοικοι Αγγλίας, βγάζει εκτός «μάχης» τον Λάζλο Μπόλονι, που είχε ενδιαφερθεί για τη θέση, ενώ το όνομα του πρώην τεχνικού της Σταντάρ Λιέγης, είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ.

«Έχω συζητήσει με ορισμένους ανθρώπους, όμως δεν πρόκειται να βιαστούμε για να αποφασίσουμε καθώς αυτό αποτελεί το σημαντικότερο θέμα της ομάδας για το μέλλον. Το γεγονός ότι είχαμε τόσες πολλές αιτήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, από αξιόλογους προπονητές, δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται στην Κόβεντρι είναι άκρως υπολογίσιμη» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ράνσον.