Στίμσον: «Φουλ επίθεση»

Ο τεχνικός της Τζίλιγχαμ, Μαρκ Στίμσον προέτρεψε τους παίκτες του, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Γουίκομ εκτός να παίξουν πολύ επιθετικά για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Στίμσον: «Φουλ επίθεση»

Με την νίκη που σημείωσε η Τζίλιγχαμ επί της Σαουθάμπτον εντός με 2-1 είναι μια ανάσα από την οριστικοποίηση της παραμονής της στην Λιγκ1, αρκεί ένας βαθμός την τελευταία αγωνιστική, αφού η Τρανμίρ δύσκολα μπορεί να καλύψει διαφορά 17 τερμάτων.

 

Πάντως η Τζίλιγχαμ παρότι ο Στίμσον ζήτησε φουλ επίθεση, να τονιστεί ότι είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από το γήπεδο της.

 

Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, τόνισε: «Μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι παίκτες θα παίξουν για την νίκη. Πάντα τονίζω ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Γνωρίζω ότι με έναν βαθμό μένουμε στην κατηγορία αλλά δεν πρέπει να αγωνιστούμε με αυτό το σκεπτικό γιατί μπορεί να το πληρώσουμε. Η τρανμίρ έμεινε στο παιχνίδι της παραμονής με την μεγάλη νίκη της επί της Μίλγουολ αλλά εμείς έχουμε και πάλι τον πρώτο λόγο».