Στήριξη σε Ουγιέ από Ντελφ

Μπορεί μετά τον αγώνα της Άστον Βίλα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζεράρ Ουγιέ να συγκέντρωσε τα επικριτικά σχόλια για τις αλλαγές που έκανε στην ομάδα, όμως ο Φαμπιάν Ντελφ υπερασπίστηκε τον προπονητή του.



Στήριξη σε Ουγιέ από Ντελφ

Ο αριστερός μέσος της Βίλα τόνισε ότι ήταν αναγκαίες οι αλλαγές στη βασική σύνθεση της ομάδας, ενώ έδειξε κατανόηση και στην οργή των φιλάθλων που εκφράστηκε μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων στα μέσα ενημέρωσης του Μπέρμιγχαμ: «Έπρεπε να γίνουν αλλαγές για ξεκούραση, καθώς όλοι οι παίκτες έπαιζαν πολλά παιχνίδια και όσοι αγωνίστηκαν ήταν πιο φρέσκοι. Ο προπονητής μας, μας έχει εμπιστοσύνη και πιστεύει ότι είμαστε καλή ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το θέμα και γιατί το θεωρούμε κακό αυτό που έκανε. Εξάλλου η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα και όλοι οι παίκτες της είναι διεθνείς».

Όσο για τους οπαδούς, ο Ντελφ μίλησε με κατανόηση, αλλά και πήρε θέση για τη σύγκριση που γίνεται με την άλλη ομάδα της πόλης. «Μπορώ να καταλάβω τους φιλάθλους μας γιατί πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά και φέτος δεν βλέπουν να γίνεται το ίδιο. Φτάσαμε στον τελικό και στον ημιτελικό σε 2 διοργανώσεις και τώρα είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι. Βέβαια, βλέπουν τι κάνει η Μπέρμιγχαμ και το ότι πήρε το Λιγκ Καπ, αλλά εγώ πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Όλα καλά θα πάνε, την επόμενη φορά θα τα πάμε πολύ καλύτερα», συμπλήρωσε ο Φαμπιάν Ντελφ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «χωριάτες».