Σέλτικ-Ρέιντζερς (preview)

Συναντιούνται για 5η φορά. Σέλτικ και Ρέιντζερς απόψε (21:45) θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Σκωτίας ενώ η μάχη τους στην Πρέμιερ Σκωτίας έχει φουντώσει για τα καλά. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιώργος Σαμαράς ενώ εκτός μάχης τέθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Βλάντιμιρ Βάις.



Σέλτικ-Ρέιντζερς (preview)
Η Σέλτικ είδε το αήττητο σερί 16 αγωνιστικών να τελειώνει στο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ. Η ήττα με σκορ 2-0 στο πρωτάθλημα, το μεσημέρι της Κυριακής "κατέστρεψε" ουσιαστικά ότι έχτισε η Σέλτικ με τη νίκη επί της Ρέιντζερς για το πρωτάθλημα πριν λίγες ημέρες. Πάντως ο Νιλ Λένον βλέπει την ομάδα του σε καλή κατάσταση παρά την τελευταία ήττα. Η Σέλτικ έχει καταφέρει μάλιστα στις οκτώ τελευταίες νίκες της, να προηγηθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας Φόρστερ είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ο Ζαλούσκα ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο μέσος Λέντλεϊ.
 
Χωρίς Βάις αλλά με Γέλαβιτς
Η Ρέιντζερς από την πλευρά της δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα του "Αϊμπροξ Παρκ" απέναντι στην Σέλτικ στο πρώτο παιχνίδι και τώρα καλείται να πάρει την πρόκριση στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου της. Οι "Τζερς" δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Βλάντιμιρ Βάις στην μεσαία γραμμή αλλά στηρίζουν πολλά στην εξαιρετική φόρμα του Νίκιτσα Γέλαβιτς το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε για το πρωτάθλημα φέτος, η παρέα του ΜακΓκέγκορ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέλτικ νικώντας 3-1.
 
Πιθανές Συνθέσεις:
Σέλτικ:Ζαλούσκα - Μαϊστόροβιτς, Μουλγκρού, Ιζαγκίρε, Γουίλσον - Καγιάλ, Σουνγκ-Γιονγκ, Κόμονς, Μπράουν - Σαμαράς, Χούπερ
Ρέιντζερς:ΜακΓκρέγκορ - Πάπατς, Γουιτάκερ, Μπουγκέρα, Γουάιρ - Εντού, Μπάρτλεϊ, Ντέιβις - Ντιούφ, Λάφερτι, Γέλαβιτς