«Μπλε» στήριξη σε Λέιτον Όριεντ

«Ντύνονται» οπαδοί της Λέιτον Όριεντ για 90 λεπτά. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, οι οποίοι στο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Όριεντ έχουν εκφράσει ήδη την προτίμησή τους στους φιλοξενούμενους, όπως αποκάλυψε ο μέσος των «O’s», Τζίμι Σμιθ.



«Μπλε» στήριξη σε Λέιτον Όριεντ

Μπορεί ο Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ να εξέφρασε διαδικτυακώς την στήριξή του στην Τσέλσι για το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, αλλά οι «μπλε» δεν είναι το ίδιο …τζέντλεμεν. Ο Σμιθ με δηλώσεις του στην «Daily Mail» τόνισε πως αρκετοί πρώην συμπαίκτες του, καθώς ο ίδιος προέρχεται από τα «σπλάχνα» των Λονδρέζων, του ζήτησαν να κερδίσει η Λέιτον Όριεντ την Άρσεναλ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Αρκετά μέλη της Τσέλσι μου ζήτησαν να κάνουμε τα πάντα στον επαναληπτικό στο «Έμιρεϊτς», κάτι που θέλουμε και εμείς. Θα είναι τρομερό κατόρθωμα για όλους μας, αλλά και το περιβάλλον μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να κερδίσεις την Άρσεναλ. Χρειάζεται να δείξουμε ωριμότητα και ομαδικότητα. Μπορεί να είναι λιγάκι απογοητευμένοι μετά την ήττα τους στον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι σοβαροί απέναντί μας», δήλωσε ο Τζίμι Σμιθ, ενώ αποκάλυψε ότι …κρυφός οπαδός της Λέιτον Όριεντ είναι και ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Τζο Κόουλ.