«Γελούσα με την άμυνα της Άρσεναλ»!

Αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού που προκαλεί… γέλιο έχει γίνει η αμυντική δυσλειτουργία της Άρσεναλ στο 89ο λεπτό του τελικού του Λιγκ Καπ, όπου ο Μάρτινς σκόραρε για να δώσει τη νίκη (2-1) και το τρόπαιο στη Μπέρμιγχαμ, όπως υποστήριξε ο αμυντικός της Λέιτον Όριεντ, Τζίμι Σμιθ.



«Γελούσα με την άμυνα της Άρσεναλ»!

Ο 24χρονος άσος που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τετάρτη, την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στη ρεβάνς της ισοπαλίας (1-1) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, είδε τους Κοσιελνί και Στσέζνι να κάνουν… παιδικό λάθος στα τελευταία λεπτά του τελικού του Λιγκ Καπ και να στερούν από την Άρσεναλ το πρώτο της τρόπαιο από το 2005. Όπως τόνισε, η συγκεκριμένη στιγμή του προκάλεσε άφθονο γέλιο, λόγω και της συμπάθειας που τρέφει από μικρό παιδί στη συμπολίτισσα των «κανονιέρηδων», Γουέστ Χαμ!

«Σαν οπαδός της Γουέστ Χαμ, μεγάλωσα, τρέφοντας ένα μικρό μίσος για την Άρσεναλ. Οπότε, ήταν λογικό, βλέποντας το γκολ της Μπέρμιγχαμ ,να γελάσω. Ίσως δεν θα έπρεπε βέβαια, γιατί θα είναι αγριεμένοι στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι» ήταν τα λόγια του Τζίμι Σμιθ.