Chek in για Λας Βέγκας!

«Viva Las Vegas» τραγουδούσαν στα αποδυτήρια οι παίκτες της Λέιτον Όριεντ, μετά την επιτυχία τους κόντρα στην Άρσεναλ, τραγούδι που δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία. Το πριμ για την ισοπαλία κόντρα στους «κανονιέρηδες» είναι ένα ταξίδι στην «Πόλη του Έλβις Πρίσλεϊ».



Chek in για Λας Βέγκας!

Λαμπάδα στο μπόι του Ζόναθαν Τεχουέ, θα πρέπει να ανάψουν οι συμπαίκτες του, καθώς με το γκολ του 26χρονου κόντρα στην Άρσεναλ οι ποδοσφαιριστές της Λέιτον Όριεντ θα πάρουν ένα πριμ «όλα τα λεφτά». Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάρι Χιρν, είχε υποσχεθεί …ταξιδάκι στο Βέγκας σε περίπτωση που οι παίκτες του καταφέρουν να εξασφαλίσουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Τα καζίνο, λοιπόν, της αμερικανικής Δύσης περιμένουν τα …παλικάρια με τα κόκκινα για να γιορτάσουν την επιτυχία τους στο τέλος της χρονιάς. Αν κρίνουμε από το ρόστερ της ομάδας, μάλλον ο 37χρονος Σκοτ Μακ Γκλις θα είναι ο κηδεμόνας των περισσότερων συμπαικτών του, καθώς 11 από αυτούς είναι κάτω των 19 ετών. 

Μάλιστα, για να γίνει κατανοητό το πόσο χάρηκαν οι παίκτες του την ισοπαλία που απέσπασαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας, Ράσελ Σλέιντ, τόνισε πως όλοι έκαναν μιμήσεις των κινήσεων του Έλβις, όταν κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Όριεντ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει την ισοπαλία και όχι τη νίκη-πρόκριση, καθώς έτσι υπάρχει ο επαναληπτικός στο «Έμιρεϊτς». Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται περισσότερα έσοδα στα ταμεία της ομάδας. Έσοδα που μέρος αυτών θα μείνει στις τσόχες και στις ρουλέτες του Λας Βέγκας.