O Tόρες έπαθε πλάκα με την Λίβερπουλ!

Στην παραδοχή πως η Λίβερπουλ εμφανίστηκε εξαιρετικά καλή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αιφνιδίασε την Τσέλσι, φεύγοντας από το Λονδίνο με τη νίκη, προχώρησε ο Φερνάντο Τόρες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του απέναντι στην πρώην ομάδα του και τόνισε: «Δεν περιμέναμε τόσο καλή τη Λίβερπουλ».



O Tόρες έπαθε πλάκα με την Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη στην έδρα των Πρωταθλητών Αγγλίας, με γκολ του Ραούλ Μεϊρέλες, ενώ ο Τόρες εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας, χωρίς όμως να πιάσει υψηλά επίπεδα η απόδοσή του. Ο Ισπανός επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Σάλομον Καλού στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης και μια μέρα μετά την ήττα (1-0) της Τσέλσι, δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του, αιφνιδιάστηκαν από την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ έπαιξε πολύ καλά, με τρεις αμυντικούς. Δεν το περιμέναμε και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι αιφνιδιαστήκαμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Φερνάντο Τόρες, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μπλε» και υποστήριξε πως η νέα του ομάδα παραμένει στην «κούρσα» του φετινού τίτλου. «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ θα ήταν η ισοπαλία, αλλά τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Υπάρχουν ακόμη πολλοί πόντοι που θα πρέπει να κυνηγήσουμε».