Τέλος στην συνεργασία Μουρίνιο – Φαρία μετά από 17 χρόνια!

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Ρουί Φαρία, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Πορτογάλο τα τελευταία 17 χρόνια!



Τέλος στην συνεργασία Μουρίνιο – Φαρία μετά από 17 χρόνια!

Το δεξί χέρι του «Special One» θα αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κόκκινων διαβόλων» έχοντας βλέψεις να αναλάβει κάποια ομάδα ως πρώτος προπονητής.

«Μετά από πολλή σκέψη και με βαριά καρδιά, αποφάσισα πως είναι η σωστή στιγμή για εμένα να προχωρήσω. Ήταν 17 χρόνια με απίστευτες και αξέχαστες εμπειρίες. Ωστόσο, νιώθω πως ήρθε η ώρα να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου πριν πιέσω για την επόμενη δοκιμασία, όποια κι αν είναι αυτή, στην προσωπική μου ζωή.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο, για την πίστη του σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια ξεκινώντας από τότε που για μένα όλο αυτό ήταν ένα όνειρο ενός μαθητευόμενου. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη, για την γνώση και την εμπειρία, αλλά κυρίως για την φιλία του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλους τους συλλόγους στους οποίους είχα το προνόμιο να εργαστώ όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο Ρούι Φαρία στην σχετική ανακοίνωση.