Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-0 (Ημίχρονο)

Με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Πολ Πογκμπά προηγείται της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του μεταξύ τους αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει τιμηθεί πριν από το ματς από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να έχει και θερμή χειραψία με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Αρκετά καλός στο ντεμπούτο του ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-0 (Ημίχρονο)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγούνται στο σκορ μετά από μία φάση διαρκείας, στην οποία ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε στο σωστό σημείο για να πάρει το ριμπάουντ από την εξαιρετική παρέμβαση του Έκτορ Μπεγερίν για να αποτρέψει γκολ του Αλέξις Σάντσες.

Ο Γάλλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ σε πρώτο χρόνο αφότου αυτή είχε βρει και στο δοκάρι, σε μια φάση που ξεκίνησε από το μαρκάρισμα του Μαυροπάνου πάνω στον Ρομέλου Λουκάκου. Κράτησε on side τον Βέλγο επιθετικό ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που ξεκίνησε βασικός, δεν του έκλεισε σωστά την σέντρα αν και τον μάρκαρε μπροστά στον χώρο και επί της ουσίας φέρει ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το 1-0. Γενικά πάντως ήταν πολύ θετικός και δεν φαινόταν καθόλου... ψαρωμένος.

Άνετη συνολικά η Γιουνάιτεντ, που λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το τρίποντο. Ελάχιστοι οι κίνδυνοι για την εστία του Νταβίδ Ντε Χέα.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Λουκάκου, Αλέξις

Στον πάγκο: Περέιρα, Ρόχο, Φελαϊνί, Μάτα, ΜακΤόμινεϊ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Μαυροπάνος, Κολάσινατς, Τζάκα, Μέιτλαντ-Νάιλς, Ιγουόμπι, Νέλσον, Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ

Στον πάγκο: Τσεχ, Χόλντινγκ, Μονρεάλ, Οσέι—Τούτου, Γουίλοκ, Γουέλμπεκ, Νκετία

Γιώργος Σιάφας