Τρίτο πρωτάθλημα, τρίτος σε απονομές ο Κομπανί

Για τρίτη φορά στην καριέρα του και σε αυτά τα εφτά χρόνια της θητείας του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Βινσέν Κομπανί θα σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό, με τον Βέλγο να γίνεται ο τρίτος από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ με τις περισσότερες παρουσίες ως captain σε απονομή.  



Τρίτο πρωτάθλημα, τρίτος σε απονομές ο Κομπανί

Παλεύοντας με τους δικούς του «δαίμονες» για μεγάλο χρονικό διάστημα τα τελευταία χρόνια, με τραυματισμούς που του στέρησαν τη χαρά του ποδοσφαίρου και την βοήθεια στη Σίτι, με ανάγκη να κερδίσει ξανά εμπιστοσύνη από τον προπονητή του και πολύ περισσότερο από τους οπαδούς ώστε να μην τον θεωρούν «τελειωμένο», ο Κομπανί μπορεί να τ' αφήσει όλα πίσω για λίγο και ν' απολαύσει τις στιγμές ως Πρωταθλητής.

Μετά το 2012 και το 2014, θα είναι εκείνος που θα σηκώσει το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό του Μάντσεστερ όταν γίνει η απονομή του τίτλου στους «πολίτες», πιθανότατα στις 6 Μαΐου μετά το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ.

Η τρίτη φορά που θα πιάσει πρώτος στα χέρια του το τρόπαιο του Πρωταθλητή Αγγλίας, θα τον κάνει τον τρίτο με τις περισσότερες παρουσίες σε φιέστα ως captain, από καταβολής Πρέμιερ. Πρώτος ήταν ο Τζον Τέρι με τις πέντε στην φοβερή και τρομερή θητεία του στην Τσέλσι προτού αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τέσσερις είχε μετρήσει ο Ρόι Κιν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης