Big Ben: Διπλά... εκατομμυρίων

Καλημέρα στην παρέα, Big Ben εδώ. Εμβόλιμη αγωνιστική, πέντε παιχνίδια πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Τσάμπιονσιπ και το τοπίο τείνει να ξεκαθαρίσει αρκετά μετά τα αποψινά παιχνίδια. Τέσσερις και οι σημερινές μου επιλογές, από τις οποίες ξεχωρίζω δύο διπλά που θα φουσκώσουν το πορτοφόλι.



Big Ben: Διπλά... εκατομμυρίων

Πάμε κατευθείαν στο ζουμί...

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Κάρντιφ, το οποίο στο τέλος μπορεί να είναι καθοριστικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η Βίλα έχει χάσει σημαντικό έδαφος στον δρόμο για την επίτευξη αυτού του στόχου και τώρα καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα κόντρα σε μια αντίπαλο που θέλει επίσης να ανακάμψει μετά από μια σπάνια ήττα κόντρα στην Γουλβς. Πιστεύω στον άσο, λογικός θεωρώ ο φαβοριτισμός του.

Δεν τηρώ χρονική σειρά και πηγαίνω στο τελευταίο ματς της ημέρας, με την Μίλγουολ να πηγαίνει στην έδρα της Μπόλτον με διάθεση να συνεχίσει για 16ο σερί ματς αήττητη. Αλλά ποιος είπε ότι θα τα καταφέρει; Οι Λονδρέζοι έχουν τρελάνει κόσμο τελευταία, αλλά το συγκεκριμένο γήπεδο δεν τους πάει. Πολύ ψηλά ο άσος, νομίζω πως μπορεί να γίνει παιχνίδι και με κάλυψη.

Και πάμε στα διπλά που προανέφερα.

Το να ακουμπάει τριπλασιασμό το ενδεχόμενο νίκης της Μίντλεσμπρο δεν μπορεί να μου περάσει απαρατήρητο. Με αντίπαλο την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το σκορ αν και έχει τύχες για να κλείσει στο 1-1 βάσει των όσων έχουμε δει στα πρόσφατά τους, αλλά κατά την άποψή μου η ομάδα του Τόνι Πιούλις θα μπορέσει να βρει το μονοπάτι που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Σε επίπεδα τριπλασιασμού το διπλό, το ρισκάρω.

Κάθε αγωνιστική λέω θα ξυπνήσει, αλλά δεν... ψήνεται να με επιβεβαιώσει. Η Μπρίστολ Σίτι έχει σταματήσει να βγάζει υγεία στο παιχνίδι της, δεν έβγαλε καμία ευκαιρία εντός στόχου στα δύο τελευταία της, προφανώς και δεν σκόραρε σε αυτά και τώρα έρχεται μπροστά της μια Μπέρμιγχαμ που με τον Γκάρι Μονκ μοιάζει διαφορετική. Όχι κάτι τρελό, αλλά το να την προσφέρουν σε τόσο υψηλή απόδοση με προκαλεί να δοκιμάσω την τύχη μου. Ο πρώην προπονητής της Λιντς δείχνει να ρίχνει βάρος στην άμυνα και είπαμε, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται μπροστά. Ρισκάρω και εδώ.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου, με τα σημεία να προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις από την Championsbet!

Άστον Βίλα – Κάρντιφ 1

Μπόλτον – Μίλγουολ 1Χ / 1DnB

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μίντλεσμπρο 2

Μπρίστολ Σίτι – Μίλγουολ 2