Το... έληξε ο Γουόρνοκ

Θέση για το βίντεο που έγινε viral και δείχνει τον Σον Μόρισον να βρίζει παίκτες της Ντέρμπι πήρε ο Νιλ Γουόρνοκ, που στην ουσία έληξε το θέμα λέγοντας πως ήταν ένα αστείο ανάμεσα στις δύο πλευρές.



Το... έληξε ο Γουόρνοκ

Το παιχνίδι της Κάρντιφ με την Ντέρμπι στο γήπεδο της δεύτερης είχε αναβληθεί μετά από παράξενη απόφαση του συλλόγου και της Ομοσπονδίας, που έκριναν πως δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί ο αγώνας εξαιτίας της κακοκαιρίας και του κινδύνου που υπήρχε λόγω του πάγου αν και οι δρόμοι ήταν καθαροί.

Μετά από την απόφαση έγινε ένας μικρός χαμός, για να πάρει σειρά και το βίντεο κατά το οποίο ο Μόρισον λέει όσα λέει για τους Ρίτσαρντ Κιου και Άλεξ Πιρς, μαζί με την φράση «φοβάστε να παίξετε απέναντί μας», και να έρθει τώρα ο Γουόρνοκ για να προσπαθήσει να ρίξει για τα καλά τους τόνους.

«Ζήτησε συγγνώμη αλλά είπε ότι αυτά ειπώθηκαν ανάμεσα σε φίλους, πως τους ξέρει χρόνια. Δεν έχω λογαριασμούς στα social media, δεν ξέρω πως να ανοίξω έναν για την ακρίβεια. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν ένα αστείο και έγινε πριν από δύο εβδομάδες. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω, ας κοιτάξουμε μπροστά. Μίλησα με τον Μόρισον και του είπα ότι με απογοήτευσε ακόμη κι ας ήταν για πλάκα γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις. Και το καταλαβαίνει», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς για τον αρχηγό της ομάδας του.