Ελπίζει να πάει Μουντιάλ ο Ντεφό!

Το λέει ακόμα η καρδιά του. Παρά το γεγονός ότι διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ο Ζερμέιν Ντεφό θεωρεί πως είναι ικανός να ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ!  



Ελπίζει να πάει Μουντιάλ ο Ντεφό!

Βέβαια, γνωρίζει καλά ότι για να έχει ελπίδες θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην Μπόρνμουθ και να βρει συχνότερα την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα!

«Έχασα τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις. Μπορώ να σημειώσω πολλά γκολ ακόμα, όμως ξέρω ότι θα πρέπει να παίζω περισσότερο. Δούλεψα πολύ σκληρά για να επιστρέψω στην αποστολή και μην ξεχνάμε ότι υπέγραψα στην Μπόρνμουθ ως διεθνής», τόνισε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής πριν από λίγους μήνες και κατάλαβα ότι για να κληθώ ξανά θα πρέπει να παίζω περισσότερο. Κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα γυρίσει στην αποστολή απλά και μόνο βάσει των όσων έχεις πετύχει τα προηγούμενα χρόνια.

Πρέπει να παίζεις, να πιάνεις καλή απόδοση και να σημειώνεις γκολ! Νομίζω ότι είμαι έτοιμος από τη στιγμή που ξεκίνησα να αγωνίζομαι ξανά. Θέλω να πάρω και άλλα παιχνίδια, να σημειώσω περισσότερα γκολ, διότι αυτό ήταν που έκανα πάντα»!