Γκιγκς: «Το μεγαλύτερο άγχος της καριέρας μου…»

Ακόμη και οι θρύλοι έχουν… αδυναμίες! Ο Ράιαν Γκιγκς παραδέχτηκε ότι το άγχος που είχε στο πρώτο του παιχνίδι από τον πάγκο της εθνικής Ουαλίας (νίκη 6-0 στο φιλικό με την Κίνα) ήταν ακόμη μεγαλύτερο και από τις σημαντικές αναμετρήσεις που έδωσε ως ποδοσφαιριστής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Γκιγκς: «Το μεγαλύτερο άγχος της καριέρας μου…»

«Ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα να καθοδηγώ την Ουαλία για πρώτη φορά ενάντια στην Κίνα. Δεν μπορώ να πω ότι απόλαυσα κάθε λεπτό διότι είχα πολύ άγχος. Προφανώς και το υπέρ μας 6-0 ήταν τρομερό αποτέλεσμα και μια εξαιρετική στιγμή, την οποία απόλαυσα μετά το τέλος του αγώνα.

Ένιωσα μεγαλύτερο άγχος από οποιοδήποτε ματς είχα δώσει στην καριέρα μου. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τη δουλειά μου, δύο ή τρεις μήνες μακριά από τα παιχνίδια, επομένως ήταν δύσκολο να το απόλαυσα επειδή πίεσα πολύ τον εαυτό μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ουαλού προπονητή που συνέχισε:

«Στους αγώνες θέλεις να νικάς, όμως το να κρατήσεις το μηδέν πίσω και να σημειώσεις έξι γκολ ήταν υπέροχο. Ήμουν ενθουσιασμένος, ειδικά μετά την τόση δουλειά που καταβάλλαμε».