Big Ben: Είναι σε αναζήτηση φόρμας και... πληρώνουν

Καλησπέρα στην παρέα, Big Ben εδώ. Ήταν ένα γεμάτο επταήμερο με αγώνες της Τσάμπιονσιπ, το οποίο θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα, με την εμβόλιμη αγωνιστική να αποζημιώνει για τις αναβολές και την τρέχουσα αγωνιστική να έρχεται πλήρης για να κάνει το ίδιο. Επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου σε ομάδες που αναζητούν την φόρμα τους, ψάχνουν νίκες και πληρώνουν καλά στο να το πράξουν.



Big Ben: Είναι σε αναζήτηση φόρμας και... πληρώνουν

Θα ξεκινήσω από χαμηλά και την μονομαχία των Μπέρτον και Μπρίστολ Σίτι. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα τρομακτικό από άποψη απόδοσης το διπλό, αλλά θα μπει στο παιχνίδι μου μιας και πιστεύω πως η νίκη των παικτών του Λι Τζόνσον είναι δεδομένη τούτη την αγωνιστική. Έχει ανάγκη τους βαθμούς για να ξαναμπεί σε τροχιά πλέι οφ και θα την στηρίξω. Άλλωστε η Μπέρτον εντός έδρας δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα.

Πάω στο Ρέντινγκ – Λιντς. Η γηπεδούχος βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε... μισός βαθμός της είναι σημαντικός, την ώρα που η ομάδα του Πολ Χέκινγκμποτομ προέρχεται από “τρίμπαλα” χωρίς απάντηση και θέλει να ξαναβρεί σχετική ηρεμία σε μια γενικά πολύ ταραχώδη περίοδο για την ίδια. Δεν είναι να την εμπιστεύεσαι και πολύ την Λιντς, όμως από τέτοια ματς ξέρει καλά ο προπονητής της. Διπλό.

Πάω στο Χαλ – Νόριτς, που βάσει όσων είδαμε στα πρόσφατα παιχνίδια της δεύτερης είναι ισοπαλία από εδώ μέχρι την Αγγλία. Αλλά! Δεν ξεγράφω το σύνολο του Νάιτζελ Άντικνς που έχει καλή προϊστορία στο ματσάρισμα και εάν αυτό παίζει έστω και ένα μικρό ρόλο, ενισχύει το συναίσθημα πως η γηπεδούχος θα βγει νικήτρια. Άσος εδώ.

Κλείνω με το ντέρμπι ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Γουλβς, το οποίο είναι και το απογευματινό ματς στην Αγγλία. Σέντρα στις 19:30 ώρα Ελλάδας, ανάμεσα σε δύο σύνολα που έχουν δείξει από τι είναι φτιαγμένα την φετινή σεζόν. Αλίμονο αν δεν το έκανε η Γουλβς από την πρώτη θέση, αλίμονο κι αν δεν φαινόταν η άνοδος της ομάδας του Τζον Τέρι από την κατάληψη της τρίτης θέσης. Υπάρχει αντιπαλότητα στις δύο και το γεγονός πως το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και βαθμολογικά, με την Κάρντιφ να στήνει αυτί έχοντας παίξει εκείνη την ώρα το δικό της παιχνίδι, θεωρώ ότι μια σπίθα είναι αρκετή για να βάλει φωτιά στο σκοράρισμα. Έχουν αμφότερες πολύ ποιότητα και αν δεν αναλωθούμε σε κλωτσιές και τραβήγματα, το over 1.5 στο ημίχρονο μου κάνει και μου περισσεύει.

Αναλυτικά οι επιλογές μου, τις οποίες όπως πάντα μπορείτε να βρείτε σε δελεαστικές τιμές στην Championsbet:

Μπέρτον – Μπρίστολ Σίτι 2

Ρέντινγκ – Λιντς 2

Χαλ – Νόριτς 1

Άστον Βίλα – Γουλβς Over 1.5 στο 1ο ημίχρονο
TAGS: