Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Έχουμε δει κίτρινες κάρτες να δίνονται σε λάθος ποδοσφαιριστές, όπως λόγου χάρη αυτή που είδε ο Σέρχιο Αραχούχο στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου όταν μάλλον στην ενδοεπικοινωνία ο διαιτητής άκουσε «11» και την έδωσε στο πρώτο εύκαιρο, αλλά αυτή στον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Σάντσες Γουάτ, είναι το κάτι άλλο. Ο Γιώργος Θαναηλάκης... γέλασε δυνατά και μοιράζεται το θέμα.



Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Αν η συζήτηση είχε και τη φράση «You foul» θα το είχαν απογειώσει.

Σε παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ο Watt της Χέμελ Χέστεντ ήταν να πάρει κίτρινη και ο διαιτητής τον πλησίασε για να του την δείξει. Πρώην παίκτης της Άρσεναλ αλλά δεν είναι ας πούμε κι ο Τιερί Ανρί, οπότε ο άνθρωπος τον ρώτησε πως τον λένε.

«Γουάτ», του λέει ο άλλος. «Πάμε άλλη μία, πώς σε λένε», ξανά λέει ο διαιτητής. «Γουάτ», του απαντάει ξανά ο πιτσιρικάς. «Έλα, έχουμε και δουλειές», του απαντάει. «Γουάτ», αποκρίνεται ο παίκτης. «Ε, πάρε και μια δεύτερη κίτρινη και πήγαινε στον πάγκο».

Κάπως έτσι πρέπει να πήγε η κουβέντα από εκείνο το σημείο και μετά με το «What» που άκουσε στα αυτιά του ο ρεφ, για να παρέμβει ο αρχηγός της ομάδας, να εξηγήσει την κατάσταση και τα σβηστεί η κόκκινη.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του.