Γκουαρντιόλα: «Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ξεκάθαρος! Παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί κάνουν όνειρα… Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρώτος και κυριότερος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι είναι η επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!  



Γκουαρντιόλα: «Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα»

Ο Καταλανός τεχνικός εστίασε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του, ενώ ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί όσον αφορά την πρώτη θέση!

«Μαχόμαστε για τον πιο σημαντικό τίτλο της σεζόν με διαφορά- της Πρέμιερ Λιγκ. Περισσότερο από το Τσάμπιονς Λιγκ, περισσότερο από το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Φυσικά, όμως, θα πρέπει να εστιάσουμε σε όλα τα παιχνίδια, αφού τα επόμενα έξι είναι τρομερά από άποψη αντιπάλων. Τα τέσσερα τα δίνουμε εκτός έδρας. Είμαστε σε καλή θέση, όμως το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει τελειώσει», ήταν το πρώτο σχόλιο του Καταλανού τεχνικού που πρόσθεσε:

«Πρέπει ακόμα να νικήσουμε σε έξι ματς και θα είναι δύσκολο, αν σκεφτείς ότι έχουμε τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εκτός με την Στόουκ.

Επίσης πάμε στο Γκούντισον Παρκ για το ματς με την Έβερτον, το οποίο στατιστικά είναι πολύ δύσκολο. Ακόμη έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια να δώσουμε».