Θέλει τον Ντε Μπρόινε στην Τσέλσι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αζάρ

Για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να δει την Τσέλσι να αγοράζει μίλησε ο Εντέν Αζάρ, που όταν ρωτήθηκε απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Advertisement
Θέλει τον Ντε Μπρόινε στην Τσέλσι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αζάρ

Οι δύο συμπαίκτες στην εθνική Βελγίου θα μπορούσαν να είναι συμπαίκτες και στην Τσέλσι αλλά για τον Ντε Μπρόινε τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί καλά εκεί, καθώς δεν πήρε ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Μετά το πέρασμά του από την Γερμανία επέστρεψε στην Αγγλία για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και να αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή για την ίδια όσο και σε όλη την Ευρώπη. Έτσι η απάντηση στο ερώτημα ήταν εύκολη για τον Αζάρ, που μίλησε και για τον βοηθό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου, τον Τιερί Ανρί, και για τα όσα θα προσφέρει στο Μουντιάλ.

«Είναι πολύ θετικό να τον έχεις στην ομάδα σου, έχει μεγάλη εμπειρία. Δίνει συμβουλές, όχι μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και για την ζωή. Γι’ αυτό είναι ωραίος τύπος, δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Μιλάμε και οι δύο γαλλικά οπότε είναι πιο εύκολο να συζητάμε. Δεν ισχύουν μόνο για μένα αυτά αλλά και για όλους τους παίκτες του Βελγίου. Νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία για να τον αποκτήσουμε οπότε πιστεύω πως πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε», ανέφερε συγκεκριμένα.