Το βλέπει στο τέλος της σεζόν ο Λασόγκα

Για την στήριξη του κόσμου αλλά και τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει το καλοκαίρι μίλησε ο επιθετικός της Λιντς, Πιερ-Μισέλ Λασόγκα, ο οποίος τόνισε πως θα περιμένει το τέλος της σεζόν για να μιλήσει με το Αμβούργο στο οποίο ανήκει ώστε να κατασταλάξει.



Το βλέπει στο τέλος της σεζόν ο Λασόγκα

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την στήριξη που δείχνει ο κόσμος. Δεν είναι φυσιολογικό, οπότε είμαι πολύ αισιόδοξος όταν λένε κάτι τέτοιο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, οπότε μετά το τέλος της σεζόν θα καθίσω με την οικογένειά μου. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με το Αμβούργο οπότε πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με αυτούς και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Η κοπέλα μου και το μωρό μας είναι πλέον στο Λιντς και περνάνε καλά, τους αρέσει η πόλη. Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει καθημερινά και είμαι χαρούμενος που το βλέπω. Η υπόλοιπη οικογένειά μου είναι στην Γερμανία, αλλά όλοι προσπαθούν να έρχονται σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε.

Την ίδια ώρα η Λιντς συνδέεται με το όνομα του επιθετικού της Κάπρι, Τζέρι Μπακογκού, ενώ για τον Λασόγκα λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Νιούκαστλ.