Με αλλαγές και απουσίες η Τσέλσι

Με αλλαγές και αρκετά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί η Τσέλσι στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Χαλ. Εκτός αποστολής τρεις, παίζει ο Μοράτα.



Με αλλαγές και απουσίες η Τσέλσι

Οι «μπλε» αντιμετωπίζουν τις «τίγρεις» το βράδυ (22:00) της Παρασκευής (16/2) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και Αντόνιο Κόντε δήλωσε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπακαγιόκο, Μπάρκλεϊ και Νταβίντ Λουίζ.

«Το Κύπελλο αποτελεί στόχο μας, όπως και κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Όμως ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα πρέπει να έχουμε ένα πλάνο που θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε. Θα υπάρξουν αλλαγές με τη Χαλ. Οι Μπακαγιόκο, Νταβίντ Λουίζ και Μπάρκλεϊ είναι σίγουρα εκτός και θα πρέπει να τσεκάρουμε και την κατάσταση κάποιων ακόμα μέχρι τη σέντρα. Πάντως ο Μοράτα είναι σε θέση να αγωνιστεί» ήταν τα λόγια του Κόντε, ο οποίος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την αναμέτρηση της επόμενη εβδομάδας με τη Μπαρτσελόνα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.