«Βλέπει» εφιάλτες με Αγουέρο η Νιούκαστλ!

Οι παραδόσεις είναι λένε για να «σπάνε». Στην περίπτωση όμως του Κουν Αγουέρο και της Νιούκαστλ, οι παραδόσεις μένουν για τα καλά, με την εκτελεστική δεινότητα του Αργεντινού να χτυπάει «κόκκινο» απέναντι στην ομάδα των magpies.



«Βλέπει» εφιάλτες με Αγουέρο η Νιούκαστλ!

Προσωπικό ζήτημα φαίνεται πως έχει πάρει τις αναμετρήσεις με τη Νιουκάστλ ο Αγουέρο, που δεν σταματά να την «πληγώνει», όπου την πετύχει. Ο Αργεντινός, που βρήκε δίχτυα τρεις φορές στο χθεσινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, αύξησε τα στατιστικά του και διατήρησε ηχηρά τα σκήπτρα του σκοραρίσματος απέναντι στις «καρακάξες».

Ο 29χρονος άσσος έχει πετύχει συνολικά 14 γκολ απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει περισσότερα, μόλις ένα παραπάνω. Παράλληλα, ο στράικερ των «πολιτών» σημείωσε χατ-τρικ μετά από τον Οκτώβριο του 2015, όταν αντίπαλος τότε ήταν και πάλι η Νιούκαστλ, επαναφέροντας εφιαλτικές μνήμες, στους οπαδους της. Τότε είχε τελειώσει  με 6-1 το ματς και ο επιθετικός της Σίτι είχε σκοράρει όχι μια και δυο αλλά πέντε φορές).

Ο Αγουέρο μάλιστα στο χτεσινο ματς πέτυχε το τέλειο Χατ τρικ σκοραροντας με το δεξί ποδι, το αριστερό και με το κεφαλι! Έτσι όχι μόνο επέστρεψε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στις νίκες, διατηρώντας τη διαφορά στους 12 βαθμούς, αλλά συνέχισε και την καλή παράδοση. Η Σίτι παραμένει 21 ματς αήττητη απέναντι στη Νιουκάστλ, με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας το μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα απέναντι σε ένα αντίπαλο, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Στον ύπνο τους θα «βλέπουν» λοιπόν οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ τον Αγουέρο, που αποτελεί τον κακό δαίμονα του συλλόγου. Η Νιούκαστλ φαίνεται πως ταιριάζει γάντι, στα γούστα του Αργεντινού!

Έλενα Χαριτάκη